Toiletwagens

Onze luxe toiletwagens bieden een pasklare oplossing voor vrijwel ieder evenement in Nederland en België. Van de Kapelle biedt toiletwagens aan in verschillende uitvoeringen:

Mini Toiletwagen

Toiletwagen type Mini is een kleine luxe toiletwagen met 2 damestoiletten en 1 urinoir in een ruimte met een gezamenlijke instap.

Mini Toiletwagen >>

Luxe Toiletwagen

Onze luxe toiletwagen (toiletwagen Milaan) is een luxe toiletwagen met 3 damestoiletten, 1 herentoilet en 3 urinoirs. Deze toiletwagen heeft een gescheiden heren en dames instap voor meer privacy.

Luxe Toiletwagen >>

Extra Luxe Toiletwagen

Onze extra luxe toiletwagen is een toiletwagen met een geheel eigen uitstraling! Opvallend aan deze toiletwagen is een eigentijdse grijze kleur en de moderne afwerking aan de binnenkant in de kleuren antraciet, grijs en RVS.

Extra Luxe Toiletwagen >>

VIP Toiletwagen

Bij de VIP toiletunit is echt aan alles gedacht wat uitstraling, gemak en comfort betreft! Deze toiletunit heeft een eigentijdse grijze kleur en is van binnen afgewerkt met de kleur grijs, antraciet en RVS waardoor een moderne strakke uitstraling ontstaat.Deze toiletunit wordt doormiddel van een containersysteem aan de grond gezet zodat geen trappen nodig zijn.

VIP Toiletwagen >>

Evenementen Toiletwagen

Speciaal voor evenementen of grotere feesten kunt u bij Van de Kapelle een exclusieve evenementen toiletwagen huren. Onze evenementen toiletwagen bestaat uit: 6 dames toiletten, 3 heren toiletten, een 2,5 meter RVS plasgoot en 1,8 meter wasgelegenheid met 3 kranen.

Evenementen Toiletwagen >>

Invalide Toilet

Deze invalide toiletunit is een eenpersoons toiletunit die door een containersysteem aan de grond gezet wordt. Deze toiletunit is door een lange oprijplaat en een naar binnen slaande deur gemakkelijk toegankelijk voor invalide personen. Het interieur is volledig aangepast en verder voorzien van een wandcloset, papierdispencer, hygiënette, wastafel met zeepdispencer en electrische handdroger.

Invalide Toilet >>

 Offerte aanvragen

 Vorige